Foredrag og Undervisning

Om bæredygtigt forbrug

"Hvad er bæredygtig mode?"

Fra 5500 kr.

"Hvad er bæredygtig mode?" er mit ultimative begynderforedrag. Sammen stiller vi skarp på, hvad bæredygtigheden kan bero på, og hvordan vi kan navigere, når fast fashion-giganterne stadig er med til at sætte dagsordenen. Vi skal tale om materialer, arbejdsforhold, certificeringer, lidt for smart markedsføring og hvorfor slow og fair fashion oftest koster det, det koster; Og så jeg skal save i den gren, jeg sidder på – for genbrug er heller ikke en ufejlbarlig forbrugsstrategi.

Skræddersyet foredrag

Fra 5500 kr.

Har du et særligt foredrag om æstetik, bæredygtighed og forbrug, du gerne vil have afviklet for din målgruppe? Du er meget velkommen til at kontakte mig for et tilbud.

Gæsteundervisning for skoler, gymnasier og videregående uddannelser

Pris på forespørgsel

Måske jeres elever eller studerende skal have et forløb om Verdensmål, social bæredygtighed eller menneskerettigheder (historisk eller kontemporært)? Eller måske I har brug for et forløb om bæredygtighed i tekstilindustrien, forbrugerdynamikker eller de historiske, sociale og kulturelle dynamikker bag? Jeg kommer gerne ud som gæsteunderviser (herunder også på de designfaglige videregående uddannelser), og undervisningen kan i høj grad tilrettelægges ud fra jeres ønsker.

"Modemyter: Bæredygtighed, Greenwashing, Omstilling!?!"

m. Johanne Stenstrup. Pris på forespørgsel

Måske du har spekuleret på, hvor meget modeindustrien egentligt sviner? Eller måske du er nysgerrig på, om genbrug nu også er det ubetinget mest bæredygtige? Og hvad med bambus, vegansk mode, genanvendte materialer eller naturmaterialer? Bliver tøj virkeligt dyrt, hvis vi betaler alle en ordentlig løn? Alt det, og meget mere, dykker vi ned i her. Foredraget kan både vinkles til forbrugere og branchepersoner.

Udtalelser

"Det var simpelthen bare sådan en god eftermiddag/aften! Et super inspirerende foredrag, der lærte mig en masse nyt omkring bæredygtighed i modebranchen. Et foredrag som både be- og afkræftede noget af det, jeg allerede havde i tankerne. Og et foredrag som satte tingene i perspektiv."
Julie Arno
Deltager, Modemyter
"Der var stort engagement fra de to fordragsholdere, der i den grad havde grundlag for at stå og fortælle om og afmystificere nogle af branchens gængse myter. Der var viden og stof til eftertanke, og der blev skubbet til os deltagere på en pæn, men bestemt måde. Jeg tror ikke, der var nogen, der gik med tvivlen om, at vi som forbrugere kan være med til at skubbe til branchen. Tak!"
Amalie Gorm
Deltager, Modemyter
"Foredraget er super informativt, men også i øjenhøjde med dig som forbruger. Jeg fik desuden også nogle ting med fra foredraget, som jeg kan bruge som bæredygtig videreudvikling på min egen forretning, og dét sætter jeg virkelig pris på. Tak til både Tanja og Johanne for et super vejovervejet foredrag!"
"Tanja leverer sin dybe viden på en fængende og involverende facon, som inspirerer til at stille krav til kvaliteten af det tøj vi køber og ikke mindst til arbejdsforholdene for de millioner af mennesker, som arbejder i modebranchen. Vi kan på det varmeste anbefale Tanja." (Skræddersyet foredrag)
"Et virkelig spændende og lærerigt foredrag. Jeg gik hjem med helt ny viden, men også be- og afkræftelser af de myter jeg allerede kendte til i forvejen. Det er et foredrag der giver os forbrugere en del stof til eftertanke samt læring, der gør os i stand til, hver især, at skubbe bare en lille smule mere til branchen. Jeg giver mine største anbefalinger til foredraget, også til enhver forhandler eller producent der ønsker at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Der er læring at hente for os alle. Herudover er I som foredragsholdere, med jeres viden, engagement, klare holdninger og skønne udstråling de bedste formidlere, man kunne ønske sig."