Foredrag & Undervisning

Siden er under genopbygning.

Vil du gerne arrangere et foredrag?
Så skal du være velkommen til at kontakte mig på
tanja@secondhandfirst.dk

Udtalelser

"Det var simpelthen bare sådan en god eftermiddag/aften! Et super inspirerende foredrag, der lærte mig en masse nyt omkring bæredygtighed i modebranchen. Et foredrag som både be- og afkræftede noget af det, jeg allerede havde i tankerne. Og et foredrag som satte tingene i perspektiv."
Julie Arno
Deltager, Modemyter
"Der var stort engagement fra de to fordragsholdere, der i den grad havde grundlag for at stå og fortælle om og afmystificere nogle af branchens gængse myter. Der var viden og stof til eftertanke, og der blev skubbet til os deltagere på en pæn, men bestemt måde. Jeg tror ikke, der var nogen, der gik med tvivlen om, at vi som forbrugere kan være med til at skubbe til branchen. Tak!"
Amalie Gorm
Deltager, Modemyter
"Foredraget er super informativt, men også i øjenhøjde med dig som forbruger. Jeg fik desuden også nogle ting med fra foredraget, som jeg kan bruge som bæredygtig videreudvikling på min egen forretning, og dét sætter jeg virkelig pris på. Tak til både Tanja og Johanne for et super vejovervejet foredrag!"
"Tanja leverer sin dybe viden på en fængende og involverende facon, som inspirerer til at stille krav til kvaliteten af det tøj vi køber og ikke mindst til arbejdsforholdene for de millioner af mennesker, som arbejder i modebranchen. Vi kan på det varmeste anbefale Tanja." (Skræddersyet foredrag)
"Et virkelig spændende og lærerigt foredrag. Jeg gik hjem med helt ny viden, men også be- og afkræftelser af de myter jeg allerede kendte til i forvejen. Det er et foredrag der giver os forbrugere en del stof til eftertanke samt læring, der gør os i stand til, hver især, at skubbe bare en lille smule mere til branchen. Jeg giver mine største anbefalinger til foredraget, også til enhver forhandler eller producent der ønsker at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Der er læring at hente for os alle. Herudover er I som foredragsholdere, med jeres viden, engagement, klare holdninger og skønne udstråling de bedste formidlere, man kunne ønske sig."