Workshops og Foredrag

Om bæredygtighedens mange facetter

"Modemyter: Bæredygtighed, Greenwashing, Omstilling!?!"

m. Johanne Stenstrup. Pris på forespørgsel

Modemyter er et samtale-foredrag, hvor vi dyrker gråzonerne, kompleksiteten og alle nuancerne i bæredygtighedsdebatten. Foredraget kan både vinkles til forbrugere og branchepersoner, og du er meget velkommen til at kontakte os på tanja@secondhandfirst.dk for et tilbud.

Skræddersyet foredrag

Fra 5000 kr.

Har du et særligt foredrag om æstetik, bæredygtighed og forbrug, du gerne vil have afviklet for din målgruppe? Du er meget velkommen til at kontakte mig på tanja@secondhandfirst.dk for et tilbud.

Udtalelser

"Det var simpelthen bare sådan en god eftermiddag/aften! Et super inspirerende foredrag, der lærte mig en masse nyt omkring bæredygtighed i modebranchen. Et foredrag som både be- og afkræftede noget af det, jeg allerede havde i tankerne. Og et foredrag som satte tingene i perspektiv."
Julie Arno
Deltager, Modemyter
"Tanja leverer sin dybe viden på en fængende og involverende facon, som inspirerer til at stille krav til kvaliteten af det tøj vi køber og ikke mindst til arbejdsforholdene for de millioner af mennesker, som arbejder i modebranchen. Vi kan på det varmeste anbefale Tanja." (Skræddersyet foredrag)
"Der var stort engagement fra de to fordragsholdere, der i den grad havde grundlag for at stå og fortælle om og afmystificere nogle af branchens gængse myter. Der var viden og stof til eftertanke, og der blev skubbet til os deltagere på en pæn, men bestemt måde. Jeg tror ikke, der var nogen, der gik med tvivlen om, at vi som forbrugere kan være med til at skubbe til branchen. Tak!"
Amalie Gorm
Deltager, Modemyter