Stylingbrevkasse – skal vi hjælpe hinanden?

Date
maj, 13, 2019

I sidste uge fik jeg et spørgsmål om, hvordan jeg ville style en lille jakke eller cardigan, og det gjorde mig simpelthen så glad. Hvor er det dog dejligt, at vi kan række ud til hinanden på den måde og lade os inspirere! Men det fik mig også til at tænke. For hvorfor skulle vedkommende kun have mine tips med på vejen, når vi er så mange, der kan hjælpe hinanden?

Jeg synes bestemt ikke, at jeg har knækket koden til at se tjekket ud all day every day – æh, tværtimod. Jeg tilbringer foruroligende meget tid i min pyjamas, og jeg har også stået med tøj, som jeg ganske enkelt ikke kunne få til at fungere. Og her tænker jeg ikke på tøj, der på nogen måde sad dårligt; jeg tænker på de stakkels ting, der faktisk klædte mig, men som jeg alligevel ikke fik brugt, fordi jeg ganske enkelt ikke vidste, hvordan jeg skulle gribe dem an. Eller fordi jeg var kørt sur i kombinationsmulighederne. Måske du har noget hængende i skabet, der matcher lige præcis de beskrivelser? I så fald håber jeg, at du vil læse med videre her. Jeg har nemlig et forslag, men det kræver, at vi gør det sammen.

Jeg har flere gange overvejet at lave mere traditionelle styling-indlæg, og selvom det også kunne være en skøn udfordring, kommer det ikke nødvendigvis problemet med tøjspild til livs. For statistisk set har vi alt for meget tøj hængende, vi af den ene eller anden grund ikke får brugt. Og ville det ikke være for fedt med en fælles stylingbrevkasse (eller tøjspilds-Terminator, hvis man er til noget mere action-packed)? Tit og ofte er fokus på noget “nyt”, så her har vi en chance for at ryste posen, så at sige.

Jeg tænker rent praktisk, at det kunne være noget med at sende mig et billede af den besværlige beklædningsgenstand (på mail eller the gram), hvorefter jeg sætter det op i et blogindlæg med en lille forslags-collage – og herefter er kommentarfeltet åbent for, at alle kan give deres besyv med? Kunne det være en ok løsning? Vi kunne også samle det tematisk, så nederdele stod for skud den ene måned, mens skjorter gjorde det en anden? Min direct på Instagram fortæller mig allerede, at det er alt fra små sorte kjoler til hele garderober, der driller. Så – skal vi lave en Task Force? Help a sister out!

Du kan også læse min guide til Garderobeoprydning 101 lige her

Hasta la vista, babies!4+

Tanja

5 Comments

 1. Svar

  Simone

  13/05/2019

  YES! Fed idé. Jeg har allerede de første par ting klar

  0
  • Svar

   Tanja

   15/05/2019

   Fedt, fedt, fedt, Simone! Dejligt at høre! Jeg tror, at jeg sender en opfordring ud på Insta, når de første cases skal i hus – det er vist det nemmeste. Tak fordi du læser med!

   0
 2. Svar

  Marie

  15/05/2019

  Tøjspilds-terminator Jeg ville elske at læse med i din brevkasse

  0
  • Svar

   Tanja

   15/05/2019

   Hvor bliver jeg glad, Marie! Tusind tak, det er jeg glad for!

   0

Leave a comment

Related Posts