Septemberplaner

Date
sep, 07, 2019

September er allerede godt igang, og jeg er både lidt omtumlet og meget benovet ovenpå en august, der har budt på alt fra modeuge og Formland til 30-års fødselsdag, bæredygtigheds-talk, børnepasning, åbningsreceptioner, netværksmøde med “de andre grønne”, en masse klientarbejde og ligeså møder. Hold nu fast, hvor er det vanvittigt at livet kan være fyldt med så meget dejligt, både i arbejdsøjemed og i privaten. Og så blev jeg helt slået tilbage af alle de søde ord, jeg fik med på vejen, da jeg delte min Code of Conduct. Hold – nu – fast. TAK! Den kommer også op herinde snarest.

En af de ting, jeg ikke nåede i august, var dog at fejre bloggens allerførste fødselsdag. Mit første år med den her lille platform. Det kan måske lyde fjollet at ville fejre den, men jeg havde mest af alt tænkt fejringen som en fejring af jer, der læser med. Men måske jeg alligevel kan få noget sådant i stand. Jeg vil i hvert fald gerne understrege, hvor taknemmelig jeg er for jeres tid, jeres input og jeres interesse. Måske I har ideer til, hvordan jeg kan forkæle jer lidt?

En anden ting, der glippede, var, at jeg gennem længere tid havde udviklet på en kursusrække med en samarbejdspartner. Desværre måtte min partner bakke ud af samarbejdet i sidste øjeblik, og det tog, indrømmet, pusten lidt fra mig. Så for nu har jeg sat kurserne i bero, mens jeg udvikler videre på de mange andre koncepter, der gerne skulle sættes i søen henover efteråret. Blandt andet har jeg nogle bæredygtige shopping-events, hvor vi mødes fysisk, på tegnebrættet.

Jeg vil nemlig utroligt gerne flytte noget community ud i den virkelige verden. Og det var så skønt at hilse på nogle af jer ifm. med mit foredrag, så det vil jeg utroligt gerne gøre mere af! Kunne I være klar på det? Lad mig endelig høre, hvad I tænker, for måske vi kan gøre det til en af oktobers eller novembers planer. Og indtil da, håber jeg, at I vil dele nogle af jeres septemberplaner med mig. Hvad skal der ske?

I september vil jeg …

… fortsætte dialogen med en masse skønne, grønne virksomheder. Jeg har nogle fantastiske samarbejder i pipeline, som både konsulent og influent, som jeg slet ikke kan vente med at dele med jer. Min kalender for efteråret er i det hele taget begyndt at tage form, og i de kommende måneder skal vi se nærmere på alt fra bæredygtige møbler og mode til elektronik og madspild. Jeg glæder mig!

… til møde omkring Aarhus Conscious Fashion Week. Jeps, Aarhus står til at få sin egen bæredygtige modeuge fra 2020, og i første omgang er vi en masse mennesker, der skal mødes for at drøfte setup’et. Jeg er spændt, og jeg håber, at projektet kan tage en mere rendyrket, bæredygtig retning end både Copenhagen Fashion Summit og Copenhagen Fashion Week. Jeg vil i hvert fald gøre mit for at byde ind.

… fejre kærligheden med manden min. Mads og jeg har årsdag i september, men vi er begge håbløse, når det kommer til at huske datoen. For ikke at misse helt ud på kæreste-tid, har vi derfor en lille tur til Ebeltoft i kikkerten. Hvis der er noget, vi ikke må gå glip af derude på “næsen”, må I endelig sige til! Er der værksteder, genbrugsbutikker, spisesteder eller måske noget helt andet, der fortjener et visit på de kanter?

… mødes med kæreste Trine om vores knapt-så-hemmelige, fælles projekt. Det er vigtigt for mig at vi som influenter kan samarbejde på tværs af emneområder, og tilføje nye dimensioner til hinandens arbejde. Og vores projekt involverer også jer, hvis I har lyst! Kodeordet er farver.

… holde nogle dages fri. Jeg siger det hver gang, men jeg har endnu ikke holdt sommerferie, så nu må jeg hellere få presset et par frie stunder ind. Det er bare svært, når der hele tiden sker så meget spændende. Jeg håber, at turen til Ebeltoft kan hjælpe lidt på det.

… nyde, at jeg har fået et nyt yoga-hjem. Så her for jeg da – om noget, holdt lidt fri. Skønne Tine, der har studiet, underviser i Jivamukti Yoga og lægger stor vægt på hverdagsaktivisme. Det er lige mig!

Hvad med jer? Hvad skal der ske?

Rigtigt god weekend!

2+

Tanja

Leave a comment

Related Posts