Novemberplaner

Date
nov, 09, 2019

Ingen af de indsatte links er affiliate links. Det er ren kærlighed, intet andet.

November. Mørke, kølige november, der indbyder til et tempo og en hygge, jeg ikke rigtigt kan finde eller kende. For oktober var hård ved mig – også selvom den var fyldt med fantastiske stunder og ligeså arbejdsopgaver. Men jeg måtte virkeligt bide megen frustration og skuffelse i mig, for ligeså skønne som mine faste samarbejdspartnere er (oprigtigt, de er fantastiske), ligeså meget tid spildte jeg på møder, der tog pusten fra mig og gjorde mig ærgerlig. Ulykkelig. For hold nu fast, hvor bruges bæredygtighedsbegrebet lemfældigt af mange virksomheder, og hvor er jeg bekymret for den udvanding, det medfører.

Det er egentligt ikke fordi, at jeg ikke møder den slags normalt; i oktober faldt det bare sammen med 85 timers arbejdsuger og en masse spildte timer, som jeg aldrig kommer til at se en krone for. For jeg er simpelthen for “sød”, når det kommer til min tid. Det kan godt bide lidt i mig som relativt ny selvstændig; Ja, sågar som menneske, for jeg har det svært med at skulle være “nærig”. Men selvom oktober var en ok måned rent økonomisk, giver det slet ikke mening, når jeg sammenholder med de mange timer, jeg har lagt. Og de timer, jeg gerne ville have brugt med dem, jeg holder af. Men det hele er læring, og jeg har lært, at jeg skal kridte banen langt tydeligere op. At min tid er mere værd. Og at jeg ikke er nærig, bare fordi jeg passer på mig. Måske det er nogle overvejelser, du kan kende? Hvordan passer du på dig selv?

Som sagt – oktober var også fyldt med gode ting. Og skulle du have lyst til en opsamling på det hele, har vi faktisk været afsted til alt det her og mere til – virksomhedsbesøg, paneldebatter, biografture og andre skønne sager. Men – i november skal min tid prioriteres lidt anderledes, og den skal bruges på ting, der også giver mig noget.

I november vil jeg derfor…

… holde foredrag sammen med Johanne! Du har nok allerede set det herinde eller på Instagram, men blot for opsummeringens skyld, har Johanne og jeg simpelthen udviklet et foredrag om bæredygtige modemyter, som vi afholder sammen i KBH og Aarhus d. 26. og 27. november hos Aiayu. Og kan man ikke være der fysisk, kommer vi også til at holde et online. Den seneste uge er gået med at sammensætte lækre goodiebags til vores deltagere, og vi glæder os helt vanvittigt! (Og pssst… Tilmelder man sig inden d. 10. november, er man desuden med i lodtrækningen om billetter til en meget relevant biografpremiere!)

… moderere en paneldebat for GoGreen Danmark. Eller, det har jeg allerede gjort. Det gjorde jeg i tirsdags. Og det var helt fantastisk, at så mange der kiggede forbi! Hold nu fast, vi kunne ikke få armene ned bagefter. Jeg griner stadig ret meget af spørgsmålet om, hvordan man finder kollegaen, der vover at putte sølvpapir om osten – og hvordan man håndterer det.

… til dialogmøde ved Nordisk Ministerråd. Jeps, nu har vi også prøvet at få sådan en invitation. Mødet har klimastrategisk sigte, men jeg er spændt på, hvor meget reel handling, der lægges op til. Jeg håber, at du vil med på tur?

… nyde en formiddag i selskab med skønne Pia. Hun har bedt mig medbringe mit yndlings-vintage-fund, så jeg er super spændt på, hvad hun ellers har i tankerne! Og så skal vi vist på vintage-sight-seeing. Mig og dronningen. Jeg elsker det.

… holde mini-foredrag på en bæredygtig bryllupsmesse. Godt nok er Mads og jeg ikke gift (jeg er en ukristelig øko-feminist), men det tror jeg egentligt kun er en force. Jeg lover dog, at jeg nok skal blande pragmatikken med romantik. Og så er jeg blevet booket til endnu et kort oplæg ifm. Black Friday, denne gang hos Danish Fair Fashion. Så – mon ikke vi ses derude?

… male hele hytten + bygge radiatorskjulere. Førstnævnte er vil halvvejs med, og jeg har investeret i den lækreste naturmaling. Oprigtigt talt, det er som at male med flødeskum! Men altså – vi bygger om, rydder ud og sætter til salg. For jeg har brug for at få en lidt roligere ramme. Og radiatorskjulerne glæder jeg mig virkeligt til at begynde på, for jeg har to skønne kvinder i mit liv, der har lovet at kigge forbi til øko-bajer. De er så handy, at de har investeret i en stiksav.

… sidde in-house som konsulent hos yndlings-laøhlé. Ligesom jeg gjorde i oktober. Det er dem med de smukke designs. Og stiksaven. Jeg elsker dem. Sjældent har det været så sjovt at gå på arbejde. Og hey, har I set kampagnebillederne med Bodil Jørgensen? De er verdensklasse.

… starte konsulentforløb op med en skøn secondhandbutik i hovedstaden. Jeg har fået den fantastiske opgave at hjælpe UpCopenhagen med både storytelling og strategi. Ja, sågar med emballage. Og det er jo helt vidunderligt. Jeg glæder mig!

… få de sidste aftaler i hus til den adventskalender, jeg er ved at sammensætte til jer. Jeg vil nemlig utroligt gerne give lidt igen, for I er så fandens søde til at støtte og bakke op. De første tre søndage er allerede afsat til skønne virksomheder, som jeg har samarbejdet med i det forgangne år, så nu gælder det bare den sidste.

… Holde fri i uge 47. Sjældent har jeg trængt så meget til noget, og sjældent har jeg udskudt noget så længe. Men nu gør jeg det, så jeg kan være frisk til foredrag mm.

Hvad byder jeres november?

Rigtigt god weekend! Kh T

10+

Tanja

Leave a comment

Related Posts

OM

Secondhand First er en genbrugs-og bæredygtighedsblog, der har til formål at undersøge, udfordre og hjælpe til et mere bæredygtigt æstetisk forbrug.