Martsplaner

Date
feb, 28, 2019

Jeg ved ikke, hvad det er med det her forårsvejr, men jeg skal lige love for, at humøret er højt her i solskinnet. Måske I har mærket det samme? For mig handler skiftet sandsynligvis også om, at jeg har fået holdt lidt fri. Sidste weekend holdt jeg næsten (næsten!) helt fri lørdag og søndag, og det gav alligevel lige den refleksionspause, jeg havde manglet siden årsskiftet. Ikke fordi jeg ikke var på rette spor, men fordi jeg ikke havde haft luft til at nyde alt det dejlige.

For i starten af februar var der unægteligt tryk på. Der var både samarbejder og hasteopgaver, der skulle løses og produceres materiale til – herunder en stak fotoopgaver, der landede med ganske kort frist. Desuden var der boligreportage og en tur til KBH på programmet, og det kun med 48 timers mellemrum. Og der skulle lanceres nye kategorier, gives interviews, startes iværksætterforløb og meget, meget mere. Jeg har sågar fået bestilt visitkort (i genanvendt bomuld, ja ja!). Så selvom intentionen var at få lidt ro på, skulle vi alligevel frem til slutningen af måneden, før end det var nogenlunde realistisk. Men det lykkedes!

Foruden at holde lidt fri, havde jeg et mål om at spise minimum én fastelavnsbolle mere – i januar havde jeg fået en halv, og det var lidt sølle. MEN! Februar var lig med revanche, og jeg er nu tre fastelavnsboller gladere! Og minsandten om vi ikke også fandt tid til at være kærester herhjemme – dejligt, dejligt, dejligt. At jeg så stadig ikke har fundet mig et nyt yogastudio, det er og bliver et af mine helt store hængepartier.

I genbrug fra top til tå // listen kommer.

I marts vil jeg derfor…

… rulle yogamåtten ud. Nu går den ikke længere. Min indre abekat skal slippes fri. Og så vil jeg holde fast i nogle planlagte fridage, så jeg ikke kører mig selv for hårdt. På den måde kan jeg være noget for mig selv, andre og min virksomhed.

… finde sparring. Når jeg skal samle op på, hvorfor jeg kan føle mig presset, handler det også om, at jeg mangler at evaluere og tænke sammen med andre. Derfor skal jeg være bedre til at bruge mit eksisterende (og alt for seje) netværk. Desuden ville jeg elske at have en mentor eller i al fald en sparrings-partner in crime.

… til økonomi-workshop for iværksættere. Yes, jeg har besluttet, at nu skal det være – jeg vil være klogere på moms, skat og budgetter, så jeg kan drive min lille virksomhed rigtigt fra start. Det er store ting, når man som jeg får trykken for brystet af at bruge statens systemer.

… til København i arbejdsøjemed igen. To gange. Eller, den ene tur er til Bagsværd, men … jeg er jo fra Jylland. Den står på events af forskellig art, fra enzymer til klimavenlig økonomi. Mere økonomi, sí.

… holde flere møder med nye, bæredygtige aktører, og sætte nye samarbejder i søen. Mit håb er, at jeg med samarbejderne kan give et gedigent overblik over de bæredygtige muligheder, vi har lige ved hånden.

… få lavet en mere specifik “om”-side herinde, så det bliver lidt tydeligere, hvem der står bag, og hvad mit udgangspunkt for at drive bloggen er. Selvom jeg løbende deler lidt i blogindlæggene, tænker jeg, at en udførlig introduktion er på sin plads. Også for mine samarbejdspartnere om at gøre.

… nyde min sidste måned som 28-årig. Yes, jeg har fødselsdag sidst på måneden, og hvor min fødselsdag tidligere var noget, jeg helst ville sove fra, har Mads gjort den ganske magisk. Sidste år tilbragte vi dagen på Moesgaard Museum, bare os to, og det er den bedste fødselsdag, jeg nogensinde har haft. Oplevelsesgaver er som oftest både bæredygtige og uforglemmelige. I år er det dog lykkedes mig at komme på tre materielle ønsker: en GOTS-certificeret pyjamas, en kompost og en kunstbog om Joanna Vasconcelos. What’s my age again?

Det er, i brede træk, hvad jeg har på tapetet i marts. Mine mere konkrete uge-planer deler jeg som bekendt i mine Instagram-stories om mandagen, og jeg har også et par planlægningsindlæg på vej herinde. Men hvad med dig? 

Hvad vil du gerne nå/opnå i marts? Og skriver du også dine målsætninger og planer ned på måneds- eller ugebasis?

Tanja

Leave a comment

Related Posts

OM SECONDHAND FIRST

Secondhand First er en genbrugs-og bæredygtighedsblog, der har til formål at gøre det både lettere og sjovere at shoppe brugt og bæredygtigt.