Majplaner

Date
maj, 07, 2019
Et lille kig indenfor i showroomet hos Relove & Roses

Vi er en uge inde i maj, og at dette indlæg først kommer nu, er virkeligt symptomatisk på de seneste 14 dage. For hold nu fast, der har været fart over feltet i min lille biks, og det har været både fantastisk og udfordrende! Jeg priser mig virkeligt lykkelig over, at jeg kan bruge min tid på det, der giver allermest mening for. At jeg så lige måtte tage et par offline-dage sidst på måneden, er en helt anden historie, der intet havde med mit arbejde at gøre. Men nogle gange må man lige lukke sig om sig selv, for selvomsorgens skyld.

Hvis jeg kort skal opsummere, hvad april bød på, vil jeg starte med de fantastiske samarbejder, jeg havde fornøjelsen af at starte op. Blandt andet udgav jeg et indlæg i samarbejde med hele Aarhus’ zero waste-købmand, RAA, og derefter havde jeg fornøjelsen af at introducere laøhlé, der helt og holdent har stjålet mit hjerte, både hvad angår deres syn på bæredygtighed og deres æstetik. Ligeledes nyder jeg virkeligt mine tirsdag hos Relove & Roses, hvor jeg er hyret ind som SoMe-konsulent. Og så havde jeg en fantastisk mini-påskerie langt ude på landet, lige ned til vandet, hos nogle af de mennesker, der betyder allermest for mig.

Nuvel, nok om april – I maj vil jeg…

… mestre min kalender. Maj ser ud til at blive min travleste måned til dato, så jeg må holde tungen lige i munden – intet mindre. Men shishkebab, hvor er det også priviligeret! Tak!

… til hovedstaden, da jeg har en del møder, der er knyttet op på Copenhagen Fashion Summit. Blandt andet er jeg inviteret til møde med to fast fashion-producenters sustainability managers. Og så har jeg et glædeligt gensyn med skønne Gritt & Borris, som jeg virkeligt glæder mig til!

på skriveophold i forskningsøjemed. Før jeg sprang ud som selvstændig, kom jeg gennem nåleøjet til en konference sammen med to tidligere kolleger – og selvom jeg er et andet sted i mit arbejdsliv, skylder jeg mig selv og dem at forberede et ordentligt pitch til vores tur i juni. At den så også medfører en ufrivillig flyvetur, som jeg virkeligt ikke har lyst til at tage, fortjener sit helt eget indlæg. Men lad mig bare sige, at 36-48 timer i tog med syv skift for at nå frem ikke er realistisk, hvis jeg skal være menneske under og efter.

holde endnu et møde med en meget spændende dame. Jeg har en million ideer, jeg slet ikke kan vente med at sætte i søen, og jeg tror virkeligt, at vi kan lave noget gedigent materiale sammen.

finde datoer for et netværksmøde for bæredygtige bloggere i Jylland. I april fik jeg lavet en lille rundspørge, om responsen var ganske enkelt skøn. Så nu skal der ske noget! Jeg skal blot lige samle enderne.

flytte bloggen til en ny platform. Den forbliver helt sin egen, men hvis jeg skal lykkes med at give den den ansigtsløftning, jeg har haft i tankerne siden starten, må jeg virkeligt lægge mig i selen.

Hvordan ser maj ud hos dig?
Har du noget på programmet, du glæder dig særligt meget til?

3+

Tanja

Leave a comment

Related Posts