Lørdags-love #2

Date
maj, 25, 2019

Det er lørdag, solen skinner og eftersom det efterhånden er et stykke tid siden den første omgang lørdags-love, synes jeg, at det er på tide at sprede lidt kærlighed. Og der er jo ikke noget, der løfter humøret, som at sende en masse gode vibes ud i verden, vel? Måske du vil hjælpe med at sætte dagsordenen? Hvem elsker du at følge med hos? Hvem inspirerer dig? Der er god plads til kærlighed i kommentarfeltet, hvis der er nogen, du synes, jeg skal tjekke ud.

Hvis ikke du fik læst den første omgang lørdags-love, kan du finde den lige her.

I denne uge vil jeg gerne starte med at rette spotlightet mod min partner in crime @mariaskytte. Vi har ikke kendt hinanden længe, men når vi mødes, vælter ideerne frem. Og så er hun helt vildt sød. Og derfor har vi også en række projekter på vej sammen. Maria deler både en god portion grøn og håndgribelig hverdags-visdom på Instagram samt på sin blog, og skriver om alt fra selvforsyning og haveliv til bæredygtig mode og tidens store forbrugsdilemmaer (som f.eks. flyrejser). Det hele foregår på den mest æstetiske, jordnære og inkluderende måde, og det er altså cool. Virkeligt cool.

Derudover har jeg for ganske nyligt genopdaget @susliving‘s fine profil og blog. Foruden at have et fantastisk æstetisk univers, fyldt med smukt interiør (som i: virkeligt, virkeligt smukt), er Susan heller ikke bange for at tage bladet fra munden, når det kommer til klimapolitik og ansvar for samme. Blandt andet byder hendes blog på hendes egne overvejelser ift. at sætte det famøse kryds på stemmesedlen, og så har hun lavet en virkeligt fin miljø-ABC. Hendes baggrund er i naturressource- og miljøøkonomi, og hun bringer i den grad fakta til bordet. Det er jeg vild med.

Vi bliver altså lige nødt til at tage endnu et par stop i veninde-land, for min skønne loppe-makker @sarahditte fortjener i den grad et shout out. Sarah er en girlboss med den vildeste sans for æstetik, og hun er min evige go-to-person, når det kommer til genbrug og loppemarkeder i Aalborg. Faktisk har jeg lokket hende til at være gæsteskribent, men det hele har stået i stampe, fordi jeg har haft for travlt. That’s on me. Desuden skal siges, at Sarah er god til at råbe “stop!”, når der politisk er noget, der er helt ude at sk*de. Det holder jeg virkeligt meget af. Sarah for prez.

@piastorm har jeg nævnt herinde flere gange, men hun er altså også ret fantastisk. Hun er, i mine øjne, hele Danmarks vintagedronning, og hun kan style hvad-som-helst. Det gad jeg godt kunne – og eftersom Pia også kan hyres som personlig vintage-shopper, er der rig mulighed for at lære af hende. Hun driver ligeledes bloggen Storms Magasin samt er arrangør på en masse fantastiske vintage-messer – og det er jo vanvittigt sejt. Hendes arbejdsliv ikke desuden ulig mit eget, hvilket gør hende til en skøn sparringspartner.

Kender du de fire ovenstående damer? Følger du med hos dem? Hvem inspirerer dig?

Rigtigt god lørdag!

Tanja

Leave a comment

Related Posts

OM SECONDHAND FIRST

Secondhand First er en genbrugs-og bæredygtighedsblog, der har til formål at gøre det både lettere og sjovere at shoppe brugt og bæredygtigt.