Rådgivning

I Secondhand First rådgiver jeg først og fremmest mode- og livsstilsvirksomheder om CSR og bæredygtighedskommunikation.

  

Jeg kan bla. hjælpe jer med:

– Kortlægning af jeres CSR-indsatser, værdikæde og alternative forretningsmodeller
– CSR-kommunikation i øjenhøjde og vejledning i henhold til gældende lovgivning
– Certificeringsrådgivning, herunder hvordan de må anvendes i jeres markedsføring
– Letforståelige og fyldestgørende materialebeskrivelser
– Målrettede forbrugeroplysningstiltag

… Og meget, meget mere.

Lyder det spændende? Så tag et kig nedenfor.

 

Vil I også have 160.000 kr. ex. moms til rådgivning?

Secondhand First er godkendt rådgiver på rådgivningsprogrammet Fremtidens Tekstilkrav, hvor ambitiøse mode- og livsstils-SMV'er kan ansøge om støtte til rådgivning gennem Lifestyle & Design Cluster. Lyder det interessant? Så hjælper jeg gerne med ansøgningen. Næste frist er d. 10. september 2021.

Ydelser

CSR- og kommunikations-rådgivning

Kæmper I med at gennemskue, hvor I skal starte og slutte med udarbejdelsen af jeres CSR-strategi? Eller mangler I bare friske øjne på jeres handlingsplan? Og måske I klør jer lidt i håret over, hvordan I eventuelt kan formidle det forbrugeren? Så skal I være meget velkomne til at indhente et personligt tilbud. Se evt. også Fremtidens Tekstilkrav for hjælp til finansiering.

Certificeringsrådgivning

Ønsker I hjælp til at gennemgå konkrete certificeringer og deres relevans for jer? Eller er I i tvivl om, hvordan konkrete certificeringer må benyttes i jeres forbrugerrettede kommunikation? Så er dette rådgivningen for jer. Har I brug for støtte i selve certificeringsprocessen, kan jeg i øvrigt formidle kontakt til Sourcing House ApS.

Kommunikations-rådgivning: Indledende gennemgang

Den indledende gennemgang er for jer, der gerne vil have hjælp til at kortlægge optimeringspotentialerne i jeres digitale og/eller fysiske, forbrugerrettede CSR-kommunikation. Sammen gennemgår vi jeres samlede, eksisterende kommunikation, værdisæt, CSR-indsatser, betingelserne for etiske og miljømæssige påstande i markedsføringen samt jeres dokumentationsbehov.

Workshop om bæredygtigheds-kommunikation

Hvordan er man ansvarlig i sin formidling? Hvad forventer kunden/forbrugeren? Hvad kan og må man sige? Og hvordan undgår man greenwashing? På denne 1/2-dags workshop dykker vi ned i, hvordan I, med udgangspunkt i jeres værdikæde, kan kommunikere jeres tiltag på ærlig og overbevisende vis. Workshoppen er oplagt for jer, der gerne vil uddanne en større del af teamet og skabe synergi på tværs. Workshoppen udbydes også i samarbejde med Sourcing House.

Kommunikations-rådgivning: Gennemlæsning af enkeltelementer

Gennemlæsningen er for jer, der har brug for dybdegående sparring på mindre kommunikations-elementer, såsom en udvalgt underside på jeres website eller produktbeskrivelser på jeres webshop. Sammen gennemgår vi jeres eksisterende kommunikation, værdisæt, relevante CSR-indsatser, betingelserne for etiske og miljømæssige påstande i markedsføringen samt jeres dokumentationsbehov.

Tekstproduktion

Kæmper I med at få sat ord på jeres CSR-indsatser? Er I tvivl om, hvad I må og kan skrive, og hvad der resonerer med målgruppen? Eller har I blot brug for at outsource opgaven? Uanset om I savner hjælp til at beskrive jeres visioner, materialevalg, produktion, certificeringer eller noget helt femte, er der hjælp at hente. Og savner I kritiske forbrugerrettede indlæg til jeres egen blog eller journal, kan jeg også være behjælpelig her.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Så lad os se på det

Mangler I hjælp til en beslægtet opgave, der ikke lige figurerer på listen? Eller har I brug for en lidt anden model, end de nævnte? Så lad os se, om ikke vi kan finde en løsning, der passer lige præcist jeres virksomhed eller organisation.

Vil I have 20 minutters gratis konsultation?

Vi afklarer mulighederne sammen

Uanset, om det er virksomheden kernekommunikation eller jeres sociale medier, jeg skal omkring, lukker I mig uvilkårligt ind i maskinrummet - og det skal være en god oplevelse. Den gode rådgivning afhænger nemlig også af den gode kemi. Derfor tilbyder jeg 20 minutters gratis, indledende konsultation, så I kan få en fornemmelse af mig, og hvordan mine kompetencer kan bringes i spil hos jer.

I det tilfælde, at I har brug for hjælp til produktionshåndtering, leverandørsamarbejder eller rådgivning om samme, har jeg et tæt samarbejde med Sourcing House ApS, hvor jeg også er tilknyttet som ekstern konsulent.
OM

Secondhand First er en kombineret rådgivningsvirksomhed og forbrugeroplysningsplatform, der har til hensigt at hjælpe ambitiøse mode- og livsstilsvirksomheder og kritiske forbrugere med at navigere i tidens spørgsmål om bæredygtighed, ansvarlighed og forbrug.