Kommende foredragsdatoer, billetlinks og et lille tip

Date
jan, 16, 2020

Efter nogle meget søde beskeder i min inbox, har jeg kunnet konstatere, at det fortsat er en lille smule svært at danne sig overblik over, hvornår jeg holder foredrag – og det er jeg ked af! Det skal jo være nemt, for vores allesammens skyld om at gøre. Langsigtet vil jeg gerne have integreret en kalender med direkte billetlinks, men indtil det lige lader sig gøre, får du lige en opsamling og et tip fra mig.

Foredrag i 2020

I 2020 har jeg en del forskellige foredragsplaner i pipeline. Den første er, at jeg fortsætter mit fællesforedrag med Johanne Stenstrup, der bærer titlen “Modemyter”. Johanne og jeg har selv brugt uendeligt meget tid på at finde ud af, hvad der er op og ned ift. ikke bare tøj, men bæredygtighed generelt, og derfor er foredraget vores håndsrækning til dig, der er træt af at kaste penge efter produkter, der ikke er så grønne, som de lover.

Vi afdækker en lang række gråzoner, og klæder dig på til at stille de skarpe spørgsmål. For er genbrug egentligt det mest bæredygtige? Er naturmaterialer altid bæredygtige? Bliver tøjet dyrere, hvis der betales ordentlig løn? Og hvad med alle de der produkter i genanvendte materialer? Det dykker vi ned i sammen – og så sparer vi dig i samme ombæring for at læse nogle hundrede blogindlæg. Vi har gjort det hårde arbejde, så du kan komme, tage plads, lytte, spørge og få en forfriskning imens.

Som noget nyt, tilbyder vi desuden Modemyter for virksomheder i samarbejde med MOTT Tekstiler. Her medbringer vi, foruden myterne og en masse materialesnak, eksempler på greenwashing, så man som virksomhed også kan få en fornemmelse af grænserne – set med den kritiske forbrugers øjne.

.

Foredragsdatoer for Modemyter

.

Og så et lille tip (eller to)

Som jeg ofte siger i relation til andre virksomheder, så er det utroligt vigtigt, at vi investerer i det, vi gerne vil se mere af i verden. I de her informations-overloadede tider, hvor man hele tiden kan finde noget gratis at læse og se, kan jeg dog sagtens forstå, at det kan føles overflødigt at bruge penge på mere information; men for os i den anden ende, der producerer en masse gratis materiale og graver os igennem langt mere, betyder det en verden til forskel, både ift. at fortsætte og ift. at udvikle vores arbejde. Det er også derfor, jeg bliver så glad, når nu efterspørger billetlinks – det er kæmpestort! Så hvis du glædeligt læser med og gerne vil et spadestik dybere, så kom og mød os live.

Husk desuden, at vi kan bookes, både hver for sig og sammen. Jeg afholder også skræddersyede foredrag om bæredygtighed, forbrug og æstetik, hvad enten det er på det lokale bibliotek, en skole, hos en brancheforening, i den udvidede venindegruppe eller noget helt femte. Er du til noget, der allerede er rammesat, fortsætter jeg desuden med at tilbyde begynderforedraget “Hvad er bæredygtig mode?”, hvor vi prøver at definere, hvad det kan være i overordnede termer.

Jeg elsker det fysiske møde, så tag endelig fat i mig, hvis det er aktuelt. Og har du spørgsmål, skal du endelig bare skyde løs. Jeg håber bare, at vi ses!

9+

Tanja

4 Comments

 1. Svar

  Louise

  25/01/2020

  Fedt!! Er jeres foredrag i København det samme som det online foredrag, jeg hapsede billet til for et par måneder siden?

  0
  • Svar

   Tanja

   03/02/2020

   Tak for hep, Louise! Og ja, det var onlineforedraget + lidt nyt. Vi har dog lige lagt en supplerende modemyte op i online-foredrags-gruppen!

   0
 2. Svar

  Sisse

  26/01/2020

  Hej Tanja.

  Jeg er vild med din blog! Og ikke mindst din kop, må jeg spørge hvor den kan købes (hvis den altså ikke er secondhand)?

  0
  • Svar

   Tanja

   03/02/2020

   Hej Sisse,
   Tusind, tusind tak! Koppen har jeg købt hos en lokal keramiker, der hedder Dorthe Kristoffersen. Hun har dog lukket for bestillinger, men ind i mellem kan man være heldig, hvis man fanger hende på værkstedet i Jægergårdsgade i Aarhus 🙂

   1+

Leave a comment

Related Posts

OM

Secondhand First er en genbrugs-og bæredygtighedsblog, der har til formål at undersøge, udfordre og hjælpe til et mere bæredygtigt æstetisk forbrug.