Invitation til talk: “Hvad er bæredygtig mode?”

Date
aug, 20, 2019

Lørdag d. 31. august holder jeg min første bæredygtigheds-talk, og jeg har sådan glædet mig til at kunne invitere jer med! Jeg har nemlig længe gået med et ønske om at knytte mit arbejde herinde og på Instagram op på nogle fysiske events, hvor vi i fællesskab kan dykke ned i de problemstillinger og spørgsmål, vi som forbrugere kan stå med, når alle virksomheder pludseligt tager den grønne markedsførings-hat på. Også selvom hatten ikke passer. Og nu er jeg simpelthen blevet tilbudt en ramme at gøre det i!

Jeg hjælper nemlig de søde piger bag laøhlé med PR op til åbningen af deres nye showroom (Secondhand First er jo 50/50 konsulentvirksomhed og blog), og de har tilbudt, at vi kan være i deres smukke og meget passende rammer i hjertet af Aarhus. Foredraget kommer til at ligge i forlængelse af deres åbningsreception, og det bliver ganske gratis at deltage.

Arbejdstitlen “Hvad er bæredygtig mode?” bliver akkompagneret af en række underspørgsmål og overvejelser omkring, hvordan vi kan navigere, når fast fashion-giganterne stadig er med til at sætte dagsordenen. Jeg medbringer lidt eksempler fra skrivebordsskuffen samt mine bedste navigationstips, og sammen prøver vi at finde en formular for, hvordan vi kan begå os. Vi skal tale om materialer, arbejdsforhold, certificeringer, smart markedsføring og hvorfor bæredygtig mode oftest koster det, det koster; Og jeg skal save i den gren, jeg sidder på – for genbrug er heller ikke en ufejlbarlig forbrugsstrategi.

Lyder det ikke helt ok? Der vil også være både snacks og god plads til spørgsmål og diskussion!

Så, for at opsummere:

 • Tid: Lørdag d. 31. august 2019, kl. 14.00-15.30
 • Sted: laøhlé Showroom, Badstuegade 24, 8000 Aarhus C
 • Pris: Gratis!
 • Tilmelding: via tanja@secondhandfirst.dk

Ses vi?

Er der noget, I gerne vil høre mere om? Noget, der optager jer særligt meget? Skal jeg tage oplægget med på tur? Jeg er lutter øren!

1+

Tanja

3 Comments

 1. Svar

  Emily Rovsing

  21/08/2019

  Hvor lyder det bare som et fedt arrangement! Det ville da være mega fedt, hvis du også kom til København og snakkede om de her vigtige ting!

  0
  • Svar

   Tanja

   21/08/2019

   Tusind tak, Emily! Hvis det første her går efter planen, skal jeg gerne se på muligheden for at sætte lidt flere op 🙂 Tak for hep!!

   0

Leave a comment

Related Posts

OM

Secondhand First er en genbrugs-og bæredygtighedsblog, der har til formål at undersøge, udfordre og hjælpe til et mere bæredygtigt æstetisk forbrug.