Invitation: “Hvornår ved du, om et produkt er bæredygtigt?”

Date
feb, 19, 2020

Tirsdag d. 25. februar har jeg endnu engang fornøjelsen af at agere moderator på en paneldebat for GoGreen Danmark, og ligesom i efteråret, er I selvfølgelig meget, meget velkomne. Det var en kæmpe fornøjelse at se så mange af jer sidst, og jeg håber, at I endnu engang har lyst til at kigge forbi til en snak om bæredygtigt forbrug. Omdrejningspunktet for denne debat er, hvordan vi kan vide, om noget er bæredygtigt – og vi kommer til at bevæge os i spændingsfeltet mellem, hvordan både forbrugere og virksomheder kan vide sig sikre på, at alt er, som det skal være.

Virksomhederne på panelet er alle en del af GoGreen Danmark-netværket, der er en sammenslutning af ambitiøse, grønne virksomheder. Der er faktisk i omegnen af 180 af os i alt, men lige præcist denne aften kan du møde følgende virksomheder, der hver dag arbejder for at sikre, at de produkter, de designer, udvælger og sælger lever op til høje ansvarlighedskriterier.

Med på panelet har vi:

Anne Holst, RAA Aarhus – den bæredygtige købmand, med fokus på danske, emballagefrie og økologiske produkter
Line Olesen, MAKE Nordic – danske, arkitekttegnede designmøbler i certificerede, miljøvenlige materialer
Jens Kristensen, Grøntkontor.dk – kontorartikler produceret under anstændige forhold og lavt ressourceforbrug
Hanne Lehrskov, Welovewool.dk – økologiske garner og en stor passion for smukke farver og strikkeri

Der er med, andre ord, rig mulighed for at komme omkring forskellige forbrugsformer. Jeg håber at se jer!

.

Praktisk

Det hele foregår tirsdag den 25. februar 2020, kl. 17.30-19.30, på Café Mellemfolk, Mejlgade 53, 8000 Aarhus

Tilmelding:
Du tilmelder dig ved at sende en mail til event@gogreendanmark.dk. Det koster 65 kr. at deltage, og prisen er inkl. 1 stk øko-drikkevare. Beløbet betales på dagen via MobilePay.

Bor du i København, afvikler GoGreen Danmark også paneldebatter der, med Johanne Stenstrup som moderator. Hold endelig øje med GoGreen Danmarks facebookside for yderligere begivenheder.

4+

Tanja

Leave a comment

Related Posts