En julehilsen og lidt om genbrugs-iværksætteriet

Date
dec, 23, 2018

Så blev det d. 23. december, og her sidder jeg med et indlæg, som jeg har forsøgt mig med flere gange de seneste uger. Jeg havde nemlig sidste arbejdsdag på mit day job i begyndelsen af december, og hvad der startede som et kreativt outlet, er nu blevet til mit eget lille iværksætteri. Jeg havde aldrig drømt om, at det skulle flaske sig sådan – og bestemt ikke så hurtigt. Det føles på en og samme tid helt fantastisk og rimeligt surrealistisk. For det betyder, at jeg og Secondhand First, der unægteligt er en meget ny platform, går en markant anderledes tid i møde allerede.

I det nye år skruer vi op for frekvensen af indlæggene, og der kommer nye indlægstyper til. Vi skal rydde ud i garderoben, dele loppemarkeds-tips, have gang i en masse genbrugs-styling, interviewe eksperter og besøge flere spændende butikker og brands. Vi skal stille skarpt på boligindretning med genbrugsglæde, og snakke endnu mere om bæredygtige hverdagstiltag. I løbet af december har jeg desuden holdt en lang række skønne møder, der forhåbentligt udmønter sig i mere kvalitetsindhold til jer. Loppemarkeds-kalenderen kommer også snart op, sammen med mere udførlige sider om mig og Secondhand First. Og så har jeg et væld af ideer til fysiske aktiviteter i løbet af året, som jeg håber, at I har lyst til at tage del i.

Over den seneste tid har jeg mærket både trang til og momentum for at gøre mere af det, jeg gør herinde. At jeg altid glæder mig til at kaste mig over nye, blogrelaterede opgaver, tror jeg, er en ganske god indikator for, hvad jeg skal bruge mere tid på. Jeg håber, at I har lyst til at følge med på færden – jeres input og ønsker til indhold er altid hjerteligt velkomne ☺️ Måske I også har lyst til at høre lidt om iværksætter-delen?

Jeg venter lige lidt med at give en endelig opsummering på året – der skal nok ske lidt herinde mellem jul og nytår også. Og jeg er selvfølgelig også at fange på Instagram ☺️
Men, lige nu, vil jeg bare ønske jer en fantastisk juleferie med jeres kære. Jeg håber, at den bliver nærende og nærværende ❤️
De allerkærligste julehilsner
Tanja

Tanja

Leave a comment

Related Posts

OM SECONDHAND FIRST

Secondhand First er en genbrugs-og bæredygtighedsblog, der har til formål at gøre det både lettere og sjovere at shoppe brugt og bæredygtigt.