Decemberplaner

Date
dec, 05, 2019

Glædelig december, kære jer. November var for mit vedkommende kulminationen på et travlt efterår, og nu prøver jeg ligeså stille at lade julefreden indfinde sig. Det har jeg trængt til. Måske I også er i den samme proces? Det er ikke fordi, at pynten rigtigt er kommet frem, men alligevel er der noget ved tempoet, der har ændret sig til det roligere. Det kan være, at det er helt modsat for jer? At tempoet tager til, efterhånden som julegaverne skal i hus?

Når jeg ser tilbage på november, er den et vidunderligt, men også travlt sammensurium af paneldebatter, klientforløb, foredrag, PR-events, ministerrådsmøder og … ferie. I november holdt jeg nemlig nogle dage fri, og jeg tror oprigtigt, at det er noget af det mest væredygtige, jeg har gjort for mig selv i lange tider. At sætte autosvar på mailen og tage en puster. Det var lige præcist det, der skulle til, for at gøre plads til tankerne om, hvad der skal ske i det nye år.

For i 2020 sætter jeg endnu hårdere ind på forbrugeroplysning, og jeg vil utroligt gerne tage jer med bagom en masse forskellige tiltag og forhold. Når jeg holder foredrag er jeg meget klar i mælet omkring, hvor jeg står på en lang række emner, og måske den dimension også kan blive endnu tydeligere herinde – uden at det skal stå i vejen for dialogen og jeres perspektiver. I al fald er jeres ønsker til emner altid mere end velkomne! Jeg har bare brug for at levere noget lidt mere nørdet indhold. Jeg tænker blandt andet, at jeg skal have os indenfor døren et sted, hvor vi kan se, hvad der egentligt sker med vores tøj, når det kasseres. Og så har jeg en masse spændende mennesker, jeg utroligt gerne vil interviewe og steder, jeg vil på opdagelse – her må I endelig også byde ind med ønsker.

I december skal vi dog først og fremmest…

… advents-hygge! Jeg er gået sammen med nogle af årets skønne samarbejdspartnere om at udlodde nogle få, udvalgte og ikke mindst grønne gaver. Der kommer til at være alt fra bæredygtig beklædning til interiør i puljen, og måske jeg også når at få en tredje kategori i stand. Det er min måde at sige tak, både til dem og jer. Det hele foregår på Instagram, og den første låge er allerede åbnet.

… lægge planer for 2020! Blandt andet har jeg en masse på tegnebrættet sammen med kære Johanne, og med udgangspunkt i, hvor skønt vores foredragssamarbejde forløb, kan jeg slet ikke vente med at udvide samarbejdspaletten. Vi skal på tur, og det bliver vildt! Vi fortsætter med foredragene, og har allerede de første tre fælles foredrag for 2020 i kalenderen – to af dem er eksterne bookinger, og det sidste har vi selv sat op. Hvis man har lyst, afvikler vi modemyte-foredraget i KBH d. 29/1 (lige midt i modeugen) i ZENZ’ fine lokaler! Og har man et event, hvor man gerne vil have os ud – så kan man læse lidt nærmere her.

… lægge endnu flere planer for 2020! Både solo, som konsulent, med en masse skønne blogger-damer og sammen med skønne partnervirksomheder! Kort sagt – ambitionerne er skyhøje!

… til julefrokost! Vi er en lille gruppe af grønne iværksætter-damer i Aarhus, der i forvejen ses i tide og utide – med og uden vin. Det bliver uden tvivl hyggeligt (og pinligt på den fede måde).

… konsulent-hygge ude hos de skønne virksomheder. Eller, i ved, arbejde, men mine faste klienter er en gave.

… ud på en opgave, der skræmmer mig lidt fra vid og sans. Jeg har i hvert fald lige en god portion komplekser, jeg skal have bearbejdet inden opgaven, men altså – det skal prøves, for det er en uendeligt dygtig dame, der har spurgt. Og bare det, at hun har spurgt, gør mig glad, Og kæmpestolt.

… tilbringe nogle feriedage i KBH. Eller, Mads og jeg skal. Vi tager et walk down memory lane, med alt hvad det indbefatter af Tivoli-kig og sightseeing. Vi har fået lov til at låne en Nørrebro-lejlighed, så det bliver virkeligt et flashback til 2016, hvor vi var couch-surf’ende eksiljyder pga. henholdsvis uddannelse (Mads) og job (mig). Og så er der selvfølgelig både jul og nytår, der skal fejres på behørig vis. Og det glæder jeg mig til.

Hvad byder jeres sidste måned af 2019? Og hvilke planer har I mon for 2020?

7+

Tanja

Leave a comment

Related Posts

OM

Secondhand First er en genbrugs-og bæredygtighedsblog, der har til formål at undersøge, udfordre og hjælpe til et mere bæredygtigt æstetisk forbrug.