Blogsamarbejder

For grønne virksomheder og organisationer

Arbejder du aktivt med genbrug og/eller bæredygtighed, eller har du en på anden vis humanitær profil, er jeg altid åben for dialog.  Jeg har en stærkt voksende og meget loyal læserskare, som jeg værner om. Af samme grund vægter jeg oprigtige, ærlige og transparente samarbejder, og både som samarbejdspartner og læser kan man være forvisset om, at jeg kun takker ja til et samarbejde, jeg kan stå 100% inde for.

Et blogsamarbejde inkluderer et indledende møde/interview, tekstproduktion, fotografering, revision, redigering samt eksponering på Instagram (herunder både i Instagram feed og Instagram stories). Du kan besøge min Instagram profil lige her.

Jeg indgår i hovedreglen ikke ulønnede samarbejder, og jeg modtager ikke betaling i form af produkter/gaver, da disse beskattes. Desuden vil jeg hellere købe det, jeg eventuelt har brug for, af mine samarbejdspartnere, da det i min optik er det mest oprigtige at gøre. På den måde kan vi investere i hinanden, til fordel for en grønnere fremtid.

Pris på forespørgsel.

tanja@secondhandfirst.dk

Processed with VSCO with al3 preset

Udtalelser

"Tanja har den fineste sans for at portrættere virksomheder. Vi blev mødt med interesse og engagement, samt en stor viden om bæredygtighed, hvilket også gør hende troværdig for sine samarbejdspartnere og følgere. Hun er en blæksprutte indenfor kommunikativt arbejde, og man kan mærke at hun brænder for de bæredygtige brands, hun giver sig i kast med. Det startede som et lille samarbejde, som langt fra er slut endnu."
"Tanja var et af vores første influencersamarbejder hos Matter. Da jeg spottede Tanjas univers, var jeg ikke i tvivl om, at det ville være et godt og autentisk match. Hos Matter arbejder vi med bæredygtig investering af pension, og det er altafgørende for os, at vi finder troværdige samarbejdspartnere at markedsføre os med for at skabe tillid og nå ud til den rigtige målgruppe. Det fandt vi bestemt i Tanja.

Tanja er ikke bare punktlig og imødekommende, hun er virkelig dygtig til det, hun laver. Man kan tydeligt fornemme, at Tanja har en baggrund indenfor forskning, for hun er utroligt god til at sætte sig ind i komplekse emner og derefter formidle det videre på en fin, forståelig og attraktiv måde. Udover Tanjas stærke formidling, fandt vi et rigtig godt match mellem vores målgruppe og Tanjas følgere/læsere. Så det er bestemt ikke sidste gang, vi arbejder sammen. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Tanja til andre bæredygtige brands - store som små."