SENESTE FUND #3

Indlægget idag bliver ikke et længere et af slagsen, og det er helt overlagt. Jeg har nemlig haft brug for at skrue ned og nyde det, vi allerede har. Og som jeg også skrev i sidste måned, er det desuden vigtigt for mig ikke at give et fejlagtigt billede af, at vi har en uendelig økonomi. Vi skal tænke over vores penge, ligesom alle andre. Desuden er et overforbrug af genbrug stadig et overforbrug, og det vil jeg helst ikke skygge for. Når det er sagt, er der dog også dukket et par ting op, som jeg har kigget efter længe. Så listen er kort, men den er her.

Siden min gamle hue forsvandt sidste vinter, har jeg været udkig efter en ny. At jeg så skulle falde pladask for en gigantisk, gul en af slagsen, havde jeg ikke set komme. Og så alligevel. Den er i ren cashmere, fantastisk blød, og jeg føler mig lidt som en blanding mellem Big Bird fra Sesame Street og en forvokset påskekylling, når jeg har den på. Den er, med andre ord, helt perfekt. Jeg fandt den hos Second Wardrobe by Martine, der er en af mine Nørrebro-favoritter. Du kan se min liste med mine favorit secondhandbutikker i KBH lige her.

Den stribede bluse har jeg jagtet i godt og vel et års tid. Den er fra Munthe, og da den dukkede op på Tradono til 1/4 af nyprisen, måtte jeg slå til. Generelt er jeg meget påpasselig med at betale for meget for genbrug i private handler, da jeg kan være bange for, at det ansporer til flere nyindkøb – fordi det kan føles omkostningsfrit, når nu det er så nemt at komme af med tøjet igen. Men det må lige få sit eget indlæg. Er det noget, du har tænkt over?

Det sidste fund er lidt alternativt. Jeg har nemlig, langt om længe, fået bestilt visitkort. Når de kommer med her blandt genbrugsfundene skyldes det, at de er lavet af genanvendt bomuld fra gamle t-shirts! De er fra MOO, og prisen er virkeligt fornuftig – hvis nu, du står og mangler.

Har du gjort dig nogle gode fund? Ha’ den dejligste dag!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *