LOPPE-KALENDER (UGE 20)

Det er onsdag, solen skinner, og jeg har plantet mig på en ganske nydelig københavner-café. Med udgangspunkt i, hvor god både kaffen og jazzen er, er jeg tilbøjelig til at sige, at det er her, alle loppe-updates burde skrives. I al fald bliver den i denne uge serveret ekstra smooth, og jeg håber, at den kan bruges. Det er ikke den vildeste loppe-uge til dato, men det behøver det heller ikke at være, for at være godt. I denne uge har jeg snust mig frem følgende markeder:

Aarhus

  • Søndag – Bagagerumsmarked, Torvet Ingerslev Boulevard, kl. 9.30-16
  • Søndag – Loppemarked i Mindelunden, Astrup Strandvej 2, kl. 10-16

Og er man til en lille afstikker, er der også marked i Ebeltoft om søndagen, ved Rådhuset, Lundbergsvej 2, kl. 10-15.

Hovedstaden

  • Lørdag – Borgen bytter Børnetøj, Rigsdagsgården, Christiansborg, kl. 10-12 (arrangeret af Ida Auken og Peter Hummelgaard). Der er link til begivenheden lige her.
  • Søndag – Rita Blå’s Lopper, Kulturhuset Indre By (udendørs), kl. 12-17
  • Søndag – Københavnstrup Loppemarked, Lundebakken 1, kl. 10-16
  • Søndag – Gentofte Loppemarked, Bregnegårdsvej 2, kl. 7-14
  • Søndag – Sommerloppe, Øresundsvej 6, kl. 11-16
  • Søndag – Forårsloppemarked, Nørrebroparkens Legeplads, kl. 11-15

Odense

  • Søndag – Loppemarked på Havnen, Londongade 1, kl. 9-15

Skal du afsted? Selv skal jeg ikke på loppemarked denne weekend, men jeg smutter til gengæld omkring Finders Keepers på Godsbanen, hvor flere af mine bæredygtige brand-kolleger har stand. Jeg skal ned at lege paparazzi – kom endelig og sig hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *