LØRDAGS-LOVE #1

Ideen til dette indlæg har jeg gået med længe, men jeg skulle igennem en hel del titler (herunder flere præget af horribel far-humor), før jeg nåede til dette: Lørdags-love. For jeg vil rigtigt gerne sprede lidt kærlighed, og dele mere af det og flere af dem, der inspirerer mig på sociale medier. Og jeg håber, at du vil gøre det samme i kommentarfeltet?

For mit eget vedkommende vil inspirationen nok hovedsageligt dreje sig om “grønne profiler”, men der vil utvivlsomt også snige sig nogle “væredygtigheds”-forkæmpere ind. Du ved, dem, der minder os om at “være” i livet med selvomsorg og autencitet. Og så skal jeg heller ikke afvise, at noget vil snige sig, bare fordi jeg finder det æstetisk!

Nuvel, den første, der skal have en omgang lørdags-love er Ditte, der står bag bloggen One Green Journal. Ditte er journalist, og foruden selv at skrive nogle virkeligt skønne artikler med grønt fokus, har hun også startet en ugentlig opsamling under titlen “Klimabarometeret”, hvor hun ser tilbage på de grønne medieindslag, der gjorde indtryk i ugens løb. Jeg læser til stadighed selv en del avisartikler (online og på papir), men jeg finder alligevel altid lige noget “ekstra” hos Ditte. Man kan med fordel også følge med på Instagram, hvor Ditte deler sin forundring over og begejstring for ugens nyheder.

Simone er på ingen tid blevet en virkeligt nær og kær veninde. Hun driver sit eget yogastudie, Ro Yoga, i de smukkeste, mest naturskønne omgivelser udenfor Silkeborg, og i forlængelse heraf har hun en blog, der bugner med yogatips, hverdagsliv og plantebaserede opskrifter. Behøver jeg at sige, at der er kage? Jeg har smagt Simones raw karamelcheesecake med pekannødder, og den var vild!

Camilla, der opererer under aliaset Sustainable Fashion Freak, er min virtuelle lillesøster og “kollega”. Hun er, som navnet indikerer, “all about sustainable fashion”, og så er hun sindssygt dygtig til at bruge både blog og YouTube i sin formidling. Hun kommer omkring alt fra bæredygtig mode til genbrug og beauty, på den fineste og mest oprigtige måde. Og så går jeg desperat og venter på, at hun kommer hjem til Aarhus.

Og så er der skønneste Gritt. Gritt er den ene halvdel af design-duoen Gritt & Borris, som jeg har haft fornøjelsen af at præsentere jer for lige her. Gritt deler de smukkeste veganske retter, sine kreative udfoldelser og deres smukke, bæredygtige designs i et lille Insta-univers, der i sig selv er en fryd for øjet! Jeg mener, se lige de fine rosa og lavendelfarvede nuancer! Det er jo lige til at spise!

Hvad siger du til sådan en omgang “lørdags-love”? Hvem inspirerer dig?

3 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *