FOR VIRKSOMHEDER

Hvordan kan jeg samarbejde med Secondhand First omkring min virksomhed/mit produkt?

Arbejder du aktivt med genbrug og/eller bæredygtighed, eller har du en på anden vis humanitær profil, er jeg altid åben for dialog. Både som samarbejdspartner og læser kan man være forvisset om, at jeg kun takker ja til et samarbejde, jeg kan stå 100% inde for. 

Der er flere måder, hvorpå vi kan samarbejde:

Eksempelvis kan vi samarbejde om, hvordan dit brand eller produkt bedst profileres og eksponeres på mine platforme (på bloggen såvel som på Instagram). Her er der ikke tale om “one size fits all” – i stedet arbejder vi aktivt med dit budskab, din fortælling og dit produkt. 

Jeg kan også være behjælpelig med såvel tekstforfatning som visuel kommunikation på dine platforme. Måske du gerne vil gengive en stemning på dit website og dine sociale medier, men finder det svært at sætte ord på? Måske du ikke føler, at dit budskab skinner igennem? Måske du finder det svært at nå din målgruppe? Eller måske det er noget så lavpraktisk som at tage billeder til sociale medier, der udgør en udfordring? Her er du også mere end velkommen til at kontakte mig.

Send mig blot en mail på tanja@secondhandfirst.dk, for en uforpligtende, indledende dialog.